Bovenbalk

Klantenservice

Annuleren en retourneren van uw bestelling

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u de contactpagina gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Behandeling van klachten

Lezenslust probeert u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Mocht u desondanks op- of aanmerkingen hebben bij de service of misschien zelfs een klacht, dan kunt u dat doorgeven via de contactpagina. Bellen mag natuurlijk ook.

Privacy-beleid

Deze website maakt gebruik van Google Analytics- cookies. Over het gebruik van gegevens van bezoekers en gebruikers van lezenslust is een overeenkomst gesloten met Google. Dat betekent dat IP-adressen van deze bezoekers en gebruikers niet zichtbaar zijn en dat er ook geen gegevens van bezoekers en gebruikers met Google worden gedeeld. Door lezenslust wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics-cookies.

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden van lezenslust.nl.